Huidige dialoog

De Patient

zorgondernemers
12-05-2014

Wat wil de patiënt en wat kunt u als zorgondernemer voor hem betekenen? Wat betekent het voor de zorgondernemer als de patiënt zijn eigen gegevens beheert en draagt? Hoe krijg je als zorgondernemer handig en verantwoord in beeld wat “de patiënt” wil? Wat betekent shared decision making in de zorg voor zorgondernemers? Doen ondernemers dat beter dan klassieke zorgverleners? Op 4 juni gaan zorgondernemers in gesprek met zorgondernemers over de rol van de patient...

Lees de volledige Dialoog

FD ondernemer bezorgd, verzekeraar optimistisch

Politiek Den Haag praat deze maand over de vrije artsen keuze.

VEROZ Bestuursleden Diana Monissen, Voorzitter Raad van Advies de Friesland Zorgverzekeraar, en Loek Winter, zorgondernemer, geven in het FD hun visie.

 
 

lees meer

In tijden van stijgende zorgkosten en economische tegenwind kiest VEROZ voor het belang van de patient en het publieke belang: meer kwaliteit van leven voor hetzelfde of minder geld. VEROZ neemt best practices als uitgangspunt en analyseert en stimuleert nieuwe initiatieven die het ondernemerschap in de zorg bevorderen vanuit bovenstaand perspectief. Voor de noodzakelijke vernieuwing in de zorg is verandering nodig. Om dit te bewerkstelligen participeert VEROZ in activiteiten die het maatschappelijk debat over dit thema bevorderen. Voorts heeft VEROZ een lesprogramma ontwikkeld onder de VEROZ leerstoel.

Nieuws uit de zorg

Meer nieuws